• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 24610 28888

H επιστημονική ομάδα που εμπνεύστηκε και κατασκεύασε το Flex English προέρχεται από τους χώρους της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην αγγλική γλώσσα και στην πληροφορική, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην δημιουργία ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών υλικών, για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Με την έναρξη της οικονομικής κρίσης και την μελέτη των επιπτώσεών της στους επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιούμαστε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, η αγορά της εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα έχει την ανάγκη δημιουργίας ενός ευέλικτου εκπαιδευτικού «εργαλείου», που θα δίνει στους επιχειρηματίες του κλάδου την δυνατότητα, αναλόγως του εκπαιδευτικού και του επαγγελματικού τους profile, να βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς ουσιαστική αύξηση δαπανών ή και με μείωση του κόστους των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό αυτού του απόλυτου εκπαιδευτικού «εργαλείου» από το επίπεδο Β2, γιατί είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για όλους τους εμπλεκόμενους, στείλαμε δείγμα του υλικού που δημιουργήσαμε σε επαγγελματίες του χώρου, πήραμε παρατηρήσεις και σχόλια, τα επεξεργαστήκαμε και καταλήξαμε στο Flex English B2, που είναι σήμερα διαθέσιμο στην αγορά.

Είναι έτοιμο προς αξιοποίηση το Flex English B1, ενώ στον σχεδιασμό μας βρίσκονται και τα επίπεδα C1 και C2. Αποτελεί στόχο και δέσμευσή μας η συνεχής συλλογή και επεξεργασία παρατηρήσεων και σχολίων από Κ.Ξ.Γ και καθηγητές, ώστε συνεχώς να εμπλουτίζουμε τα εκπαιδευτικά μας υλικά, για να καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνεργάτη μας.